Slumpad post: Hurra för Kalle
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Avslut på lunch

| 2018-03-20, 8:19

För ett par veckor sen lunchade jag med några vänner. Det är lite en plan jag har att nu lunch lite oftare med vänner eftersom jag har lite mer kontroll på vad jag gör.

Vi snackade och hade en supertrevlig lunch och vips var det dags att avsluta för vi var flera som skulle tillbaka till ett. Så var det en som bara slängde ur sig om det inte hände några stora saker i livet (vi hade fokuserat på mer globala saker har jag för mig). Visade sig att vi hade ämne för en ny lunch då svaren som kom var:

  • Jo, vi ska nog skaffa hundvalp
  • Jo, vi ska ha barn i höst
  • Jo, jag byter jobb om en månad

Rätt roligt att man kan snacka över en timme utan att komma in på såna väsentligheter. Skönt ändå.2 kommentarer to “Avslut på lunch”

  1. Sandra says:

    Hahahaaha…de e ju i det lilla det stora är…härligt med ny lunch

Kommentera