Slumpad post: Kollo-info
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Halvtid 2018

| 2018-07-06, 10:49

Tänk att ett halvår redan har gått av 2018! Lite läskigt hur fort tiden faktiskt går. Även om jag det här halvåret har kunnat se de små sakerna igen. Största förändringen är nya familjemedlemmen Raffe! Varje gång jag nyttjar mina motton Keep it simple eller Just do it så känns det väldigt bra.

Familj

 • Spelat spel har vi gjort några få gånger och jag önskar att allas vår energi räckte till fler gånger
 • Vi har varit på äventyr till Björkliden (med nattåg) vilket alla uppskattade.
 • Hund har vi skaffat!
 • Vi har sett några filmer men önskelistan är lång…
 • Numera mest jag som jagar pokémons även om jag får med mig någon ibland. Vi får väl hitta andra sätt att umgås
 • Har tyvärr inte besökt deras klasser. En hundvalp som inte kan vara själv kom lite emellan… Plus lärarbyte för Simon (och även Joel men där har de ämneslärare så lite annat)
 • Har varit scoutledare och det är givande!

Hälsa – träning, kost och sömn

 • Sömnmässigt klart bättre, även om den blev lite lidande när Raffe precis flyttat in.
 • Mobilen är väldigt sällan i sovrummet vilket gör det lättare att varva ner.
 • Äter vegetariskt mer och mer (inte så mycket hemma med familjen men annars).
 • Minimera socker och sötsaker har barkat käpprätt åt fanders. Längesen jag åt så mycket godis faktiskt. Ser det som en kortare period dock.
 • Inte en droppe alkohol har jag druckit. Saknar det inte.
 • Kroppen är klart bättre även om det inte är bra.
 • Funderar på hur jag ska få mig själv att komma igång på riktigt igen. Skidresan funkade dock bra!

Hobby
Läsning har gått bra, kanske inte så bra tillsammans med barnen men det är svårt när de nu har fått senare vanor. Bloggar gör jag ju, plus instagram och där mest åt Raffe. Sjukt roligt! Dock får jag nog fundera lite på hur mycket tid jag i allmänhet lägger på sociala medier. Gäller att hitta en balans. Har fått till några pyssel under våren och det är verkligen härligt att vara kreativ!

Miljö och ekonomi
Att sluta köpa saker är sjukt svårt. Hela tiden är det något mer man vill ha. Gah! Här kan jag (vi) verkligen bli bättre. Vi har dock blivit bättre! Att spara fokuserat eller investera åt barnen har jag lagt åt sidan just nu. Däremot är vi bra på att klimatkompensera via Trine. Känns väldigt bra.

Jobb
Jobbmässigt var det tufft förra året, och när jag skrev fokus 2018 så fick jag ännu inte gå ut officiellt med att jag sagt upp mig. Att byta jobb var ett sätt att få ner tempot i mitt liv. Det har gått enligt plan, men jag var nog tröttare än jag räknat med. Har lärt mig nya saker, både om mig själv och andra, om arbetssätt och företag.2 kommentarer to “Halvtid 2018”

 1. Maria says:

  Så fint att titta tillbaka på vad du har gjort och åstadkommit 🙂

Kommentera