Slumpad post: Redovisningskväll och jullov
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Jobb igen

| 2018-07-24, 8:04

Igår var första arbetsdagen på ett tag och detta är första veckan på extremt länge som jag inte kommer jobba hemifrån någon dag (AC lockar för mycket). Tajmar det med lite bök på pendlingsvägen. I vanliga fall tar tunnelbanan 22 minuter från Skarpnäck till Hötorget och jag behöver inte gå någon sträcka på någon station (ur rörelseperspektivet är det såklart inte bra, men iaf).

Nu i sommar (hela skolsommarlovet) reparerar de på två stationer och det gör dels att tågen går mer sällan (20 minuter tror jag) och att man vid både Skärmarbrink och Gullmarsplan får byta perrong – det gör man på dessa stationer längst bak i tåget på väg in mot stan vilket gör att man får gå hela tåget. Men man kan skippa detta om man åker in 7-9 och hem 16-18 för då finns det ersättningsbussar (med AC) som funkar supersmidigt.

Den här veckan (och förra) så passar de även på att renovera en bro mellan Slussen och Gamla stan för gröna linjen så när vi kommer till Slussen behöver vi byta perrong och sen ta röda linjen till t-centralen. Där kan jag byta till gröna linjen men har valt att gå istället. Så pendlingen tar lite längre tid just nu men framför allt blir det många avbrott. Försöker träna på att lyssna istället för att läsa. Går sådär.En kommentar to “Jobb igen”

  1. Sandra says:

    Njut av vädret

Kommentera