Slumpad post: Tradera
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fokus framöver

| 2018-07-25, 12:17

Gjorde min halvårskoll i början av juli och sen har det malt lite i bakhuvudet. Har tidigare valt bort att ha mål för jag har inte känt att det triggat mig. Nu har jag landat i att jag behöver några. Får inte tummen ur. Så då funderade jag på vad som var viktigt för mig. Givetvis finns det i min bujo även om jag försöker hålla det busenkelt.

Jag har satt några huvudprio; a) sova b) kroppen c) målen. Om jag inte får sova tillräckligt blir inget bra. Har sovit fantastiskt bra senaste delen av semestern så grunden är bra.

Eftersom jag släppte efter på sötsaker och sånt drar jag nu åt det igen. Inga köpta sötsaker såsom godis, glass och fika. Enkelt när jag bestämt mig (även om det känns lite trist ibland). Undantaget är dock choklad som jag gillar att njuta av en bit då och då.

Jag har två terminsmål: 1 klassbesök per barn, scoutledare

Varje månad har jag även tänkt att vi ska göra ett äventyr (vi har Nitro Circus, Djungelboken och Grönan mer eller mindre inplanerade så den blir enkel) och sen vill jag även läsa en högläsningsbok (Draugen kommer och även Mumiens gåta – fast båda i september…).

Varje vecka ska jag sen göra följande:

  • 4 x 15 minuter pulsträning
  • läsa 1 bok
  • ägna 4 x 15 minuter åt någon surdeg i hemmet
  • göra 1 pyssel

För att nå dessa har jag försökt se till så att jag i mesta möjliga mån planerar det inför veckan. Hade egentligen tänkt börja när höstterminen började men kände mig så taggad att jag drog igång den här veckan.

Bonusar är film, spel och bad.

Men jag ska framför allt komma ihåg att ha kul och vara glad!2 kommentarer to “Fokus framöver”

  1. Sandra says:

    Sova ha kul o vara glad är A och O
    Låter som en bra plan

Kommentera