Slumpad post: Boka om tid
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på augusti

| 2018-09-01, 8:50

Inleddes med sjuk värme och blev sen lite normal. Personligen har jag jobbat men övriga varit lediga halva månaden innan vardagen drog igång på mer allvar än på länge.

Familj. Många bad blev det. En del lek och promenader med Raffe. Några riktigt härliga frukostpromenader.  Årets Grönanbesök skedde redan i augusti i år. Raffe har börjat på dagis. Vi spanade in öppet hus för hundklubben i Skarpnäck. Jag och barnen var på scoutuppstart (Joel hänger på oss som assisterande ledare istället för att vara scout i sin avdelning). Vi har kollat på hjältefilmer och sen gått över till serien The Flash.

Hälsa – träning, kost och sömn. Sover mycket. Fokus på att bli bra i höft/rygg/nacke så en del behandlingar. Aktivitetsarmbanden är suveräna – får oss verkligen att röra mer på oss, givetvis i samband med Raffe och promenader med honom. Härligt! Kostmässigt är det ok. Jag har småfuskat några få gånger med fika/glass men oftast inte.

Hobby. Instagram har fokus (bloggen lite mindre men försöker en om dagen) och det har väckt mitt gamla fotointresse till liv. Kul! Har läst en del, och framför allt läste vi en högläsningbok – underbart!

Miljö och ekonomi. Lite mindre bilåkning när jobbet började. Vi diskuterar lite kring framtida fokus/investeringar. Inte så många inköp – eller ja, det jag köper är saker till Raffe.

Jobb. Roligt att vara igång igen! Min gamla kollega är numera ny kollega vilket är superkul. Hösten kommer blir väldigt bra! Håller timmarna och fokus rätt ok. Gick på en kvällsaktivitet.

Fokus 2018: januari, februari, mars, april, maj. juni, juli
Tidigare år


Kommentera