Slumpad post: Hålla utbildningar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Helt slut

| 2018-09-16, 19:36

De senaste två veckorna har tagit på krafterna. I helgen var det noll och inget planerat. Eller ja, jag har vikt denna och kommande två helger till rensa, röj och loppis. Ett måste för att vi ska överleva i vårt hem helt enkelt.

Först en vecka med Atlassian summit i Barcelona och sen smoooth week med Klarna. Sjukt sociala grejer båda.

Hann såklart inte allt jag tänkt mig (som alltid typ) men har fixat alla korgar och sånt i hallen. En låda som tidigare innehöll mina skor (eller hälften av dem för jag hade två lådor) innehåller nu Raffes grejer. De har stått på ett bord i vardagsrummet och nu är det färre saker på det bordet. Vi har gått igenom alla cykelljus och annat grejs som fastnat i hallen. Vääääldigt skönt.

Sen har jag rensat lite lätt i min garderob. Ska köra en hårdare rensning senare. Vi har även tagit ner rätt mycket loppissaker från vinden redan nu så jag kan fixa lite mer på vinden. Gärna innan tisdag för då kommer Anticimex och kollar igenom huset (ingår i försäkringen typ vart tredje år eller så).

Har även fixat lite i några badrumsskåp, plus kommit kapp med mejl och post och sånt. Plus ett par härliga promenader med Raffe.

Men snart ska jag lägga mig och läsa sista delen i Pax för barnen. Det hade varit helt ok med en helg till, direkt efter denna faktiskt.Kommentera