English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fyra föreläsningar med Eva Bodfäldt

| 2018-10-27, 19:37

Hittade tips om intressanta föreläsningar på Studiefrämjandet via någon grupp på fejan och anmälde mig rätt snabbt. Den här helgen är det dags. Fyra olika och det är så mycket matnyttigt att det blir en post om varje. Föreläsaren är Eva Bodfäldt och jag köpte två stycken böcker av henne i våras och har i vanlig ordning inte läst klart någon av dem. Även om de kändes väldigt vettiga så var det lite övermäktigt att bli med hund och samtidigt byta jobb och läsa hundböcker.

Två timmar (minus 15 paus) gånger två gick hur fort som helst och genererade 10 sidor anteckningar (och då har jag morgondagen kvar).

Det jag slås av är att det här med kommunikation är så himla viktigt i alla delar av livet (jobb, fritid, partner, barn, djur etc – överallt där man har relationer i någon form) och att det inte alltid skiljer så mycket mellan hur man ska vara som förälder, partner, kollega eller matte. Intressant.

Älskade verkligen sättet Eva pratade och jag vet inte om jag varit på någon lika bra föreläsning någon gång. Mycket teater – hur en hund tänker, eller en matte/husse och det är oerhört svårt att återberätta (eller skriva) om själva upplevelsen. Ett par powerpoints men mest prat och en del visande på hundar. Önskar att jag hittat hennes podd och orkat lyssna.

Underbart att hon ylade för att få oss att lyssna och sätta oss efter fika och de få tillfällen vi fick prata med den bredvid.

 Kommentera