Slumpad post: Grill i Tyresta
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kennelhosta och sånt

| 2018-10-27, 19:26

Raffe har varit lite hängig en period. Mest på grund av diarée. Som kom, sen försvann och kom tillbaka.

I samma veva så kom det upp lapp (och även via deras konto på instagram) om kennelhosta. Suck.

Genast började man leta tecken. Hostar han? Måste han vara hemma nu? Så istället för att hålla på och noja valde vi att pussla veckan som gick och höll honom hemma från dagis. Visade sig nog vara klokt för det verkar som att minst 8-10 hundar där insjuknat.

Om det nu är så att han har hostan så ska han vila i en vecka så vi går rätt korta promenader just nu (för att vara på säkra sidan), och börjar med hjälp av lite grejer jag köpte på Bagis djursjukhus få ordning på hans mage.

Plus att han fick svamp på ena framtassen. Vi duschade den med sommarens schampo och det såg bättre ut (sådär poppis vill jag lova). Sen kom det tillbaka och nu även lite på andra framtassen. Men vi fick tips i Bagis om hur vi kan behandla så vi slog till på Apotea (15% på allt) och kör nu så får vi se vad som händer.

Testar även nytt foder som vi köpte på djursjukhuset som ska vara snällt mot magen och bra för de som är allergiska vilket jag blir lite nojig för (med tanke på sommarens örongrejs).

Var lite jobbigt förra helgen då han var lite sänkt pga magen men sen har det mest varit att han måste ut och bajsa. Även på nätterna så nu kör jag och barnen repris på sommaren – då vi sov i vardagsrummet. Började med att jag gjorde det en natt – sen frågade Simon och då ville såklart även Joel. Rätt mysigt måste jag säga.

Det blir aldrig tråkigt och enformigt med hund!Kommentera