Slumpad post: Sockellåda
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Raffes instagram

| 2018-10-29, 15:08

Det är verkligen superkul att instagramma som Raffe. Gör att jag får fundera lite på hans perspektiv och det är en guldgruva att titta tillbaka på. Fattar inte var valpen tog vägen. Gick så sjukt fort.

Utan att jag direkt kämpat för det så har han nu kommit upp i 96 följare. Delade en av lövposterna i en grupp på fejan och bilden fick bortåt 350 likes där och säkert 10 nya följare här. Gillar ju statistik även om jag gör det mest för min egen skull så är det ändå roligt att ha koll. 746 bilder är inte illa pinkat heller – på ett halvår. Mitt egna konto har jag 1322 poster på 6 år. Fast det är lite skillnad för på Raffes konto kan jag lägga ut flera samma dag och det gör jag extremt sällan på mitt egna.

Nu har jag bytt bort valpbilden som hans profil haft och lagt in en som jag tog på Flatenpromenad senast. Kanske dags att inse att han är stor?Kommentera