Slumpad post: Veckans bokklick
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vägra gå in

| 2019-01-20, 10:30

I fredags när jag jobbade hemifrån hade jag och Sanna bestämt att synka lunchpromenad. 11.30 var jag utanför henne men hon hade fastnat i ett jobbsamtal och jag kom just på att aktivitetsarmbandet låg hemma på laddning (fulladdat), så jag knallade hem.

Väl hemma så låste jag upp dörren och märkte att Raffe inte hängt med. Han stod vid brevlådan och tittade ynkligt på mig. Gnällde lite. Undrade lite, sen insåg jag att han inte ville gå in, han ville ju gå promenad.

Så jag lämnade kopplet där och gick in och fixade sakerna och sen gick vi tillbaka till Sanna som var redo.

Det blev en härligt solig promenad på ungefär en timme. Vinter, blå himmel och sol. Underbart!Kommentera