Slumpad post: Julmarknad
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Familjetavla 2.5

| 2019-01-21, 8:21

Senast vi gjorde en större uppgradering var för tre år sen. Den är vi fortfarande väldigt nöjda med men vi hade tappat bort en del magneter, och en del var inaktuella. Vi gjorde nya ansikten till mig och John typ 2017 men vi var alldeles för lika.

Vi planerade det som en torsdagsaktivitet (men barnen fastnade vid skärmarna…) så det blev i helgen istället – och mestadels jag. Testade att skriva ut direkt på magnetpapper istället för att laminera. Tror det kan bli bra.

Tanken är att de återkommande aktiviteterna får sitta kvar så behöver man inte fundera på vad som ska suddas ut varje vecka. Matdelen har vi inte använt så mycket men siktar på att komma igång med det oxå. Sen senast har Raffe tillkommit och har en ikon för när han är på dagis. Alla har varsin färg så ser man på färgen vem som gör aktiviteten som står skriven. Om vi är flera så har vi oftast den rosa.

Gillar oxå att det är två veckor framåt, eller ja när en vecka är på väg att ta slut är det ju faktiskt bara en framåt.

Vi har även börjat använda delen under schemat till att skriva upp saker som man behöver göra, vill ha hjälp med, har som ansvar etc. Kan säkerligen utvecklas.4 kommentarer to “Familjetavla 2.5”

  1. Sandra says:

    HAHAHAHAHAH fick zooma in onsdagen o kolla bilden närmare

Kommentera