Slumpad post: Saker vi packat
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sovrutiner

| 2019-02-18, 8:05

De där rutinerna kring sömn varierar en hel del över åren. Listar några poster som väcker minnen (fast måste erkänna att jag verkligen inte minns alla faser, även om jag läser om dem).

Just nu funkar det väldigt bra med nattsömn (jag vaknar iofs ibland vid 3-4 och har svårt att somna om, men iaf).

Barnen lägger sig mellan 9 och 10 – precis som vi oftast. De sover hela nätterna, i sina egna sängar. Raffe somnar samtidigt som jag, och ligger numera oftast hela natten bredvid min säng (antingen i en bädd, eller bara på fårskinn på golvet). Tidigare flyttade han runt mer i olika rum.

De dagar John inte ansvarar för morgonen går han upp halv 6 och drar till jobbet före halv 7. Joel har larm 6.45 och Simon väcks vid 7. Mornarna är ganska lugna således. Raffe går ut lite i trädgården.Kommentera