Slumpad post: Glitterlim
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En eventdag

| 2019-02-23, 14:51

Måste erkänna att Niantic är bra på att få folk att göra saker i Pokémon Go. De har rätt ofta olika typer av event i spelet och det är svårt att låta bli dem. Idag var ett sånt event med en ny pokémon som man fick i uppdrag. Jag och John stack ut en runda idag, vi fick med barnen en kort sväng. Simon ville inte spela och Joel spelade men gick sen hem före oss.

För att få ett uppdrag måste man ta sig till ett pokéstop (ett uppdrag per stopp) och sen göra det som står. Man kan ha max tre igång samtidigt.

Skitroligt! Liiiite kallt men annars bra.

Raffe hängde med och när han väl gått över sin första entusiasm så skötte han sig väldigt bra. Det är ju en liten utmaning att hålla honom och samtidigt fånga pokémons men jag har fått in rätt bra vana på det. Är ju trist att lämna honom hemma när vi är ute och går… Dessutom väldigt bra träning för honom.Kommentera