Slumpad post: Morötter
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Den där spinda

| 2019-02-24, 9:15

Spinda dök upp i somras – via uppdrag. Fattade inte först så vi missade den första. Det visade sig nämligen att det kom en ny spinda varje månad. Finns åtta stycken i spelet – ser man i pokédexet.

I augusti var det tydligen nr 8 och då hade vi som sagt inte fattat. Sen dess har vi fångat dem. Tills januari kom och det visade sig vara omöjligt att hitta ett sånt uppdrag. De brukar spridas i chattgruppen vi har men inget dök upp. Februari kom och jag läste att det är månaden när man tar spindan – dvs inte när man fick uppdraget – som räknas. Morrade lite åt att jag inte visste det i december så jag kunnat spara en.

Uppdraget i februari var dessutom fem great curveball i rad – en utmaning helt klart. Så kom ett event kring alla hjärtans dag och vips så fanns uppdraget lite här och var. Det var dock en specialare – med hjärta på ena ögat! Fick två uppdrag samtidigt och i samma ögonblick som jag klickade på den andra för att ta ut den så kom jag på att jag kanske kunde sparat den för att få den för februari (som vi misstänkte var samma som januari för alla uppdrag har varit samma). Morrade lite inombords. Så kom jag på att det var några dagar kvar och la lite energi på att hitta ett uppdrag till.

Så i fredags var eventet slut och jag lyckades (återigen) att kasta de där bollarna (vi har svurit lite här hemma vill jag lova). Det visade sig helt riktigt att det blev nr 5. Mycket nöjd!

Nu laddar vi för mars! Har dock en Palkia jag vill fånga först (på 5-raider…).Kommentera