Slumpad post: Flera aktiviteter samtidigt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Häng på Hellasgården

| 2019-02-26, 19:09

Idag stack vi till Hellasgården för att hänga där medans hemmet städades. Mer än en person var lite skeptisk.

Först kollade vi läget lite. Gick på isen (försiktigt) och spanade på folk som badade i nollgradigt vatten. Sen gick vi till fiket där en av scoutledarna jobbar. Hon tipsade om var vi kunde sitta inne för att Raffe skulle få lite lugn och ro. Sen blev det varm choklad och våfflor. Sjukt gott! Raffe kunde till slut slappna av och la sig ner.

När alla var tillräckligt mätta så gick vi ut för att ta en runda. Vi kom en liten bit och så gjorde mängden is att vi gick upp på ett berg istället. Härlig utsikt och Raffe fick sniffa godis. Gick ner för berget och hittade en damm. Sen stannade barnen där. Jag och Raffe tog en liten vända för att han skulle få lite lugn och ro och inte behöva hålla koll på båda barnen hela tiden.

Dammen var sjukt underhållande och de spenderade nog en halvtimme där totalt. Härligt!

Alla var överraskande nöjda med besöket som dock avslutades med att vi på håll såg dem dra upp en livlös kropp ur vattnet. Vi frågade några som verkade ha koll på avstånd och under tiden vi stod där så såg vi att kroppen rörde sig så vi andades ut lite och åkte hem. Läskigt men nyttigt att se att det kan hända saker.

Själv blev jag helt slut och glodde på skid-vm från soffan, barnen spelade och Raffe däckade totalt.Kommentera