Slumpad post: Måla och riva
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Omplanering

| 2019-02-26, 18:51

Det är en del råddande i livet. Måndagar brukar vi ha städ på förmiddagen och igår hade jag då bokat träning efter lunch och det skulle bli lite långt att hålla alla borta så länge. Vi gillar inte att vara hemma och störa när de städar. Så jag kollade om de kunde komma på tisdagen istället. Ungefär samtidigt så kollade jag om vi kunde trimma Raffe under sportlovet. Fick tisdagen som svar (10.30) och fick svar från städ att de kunde komma 13.00-15:30. Så vi planerade att hålla oss borta typ hela dagen. Vi försökte få ihop det med Åsa & co men det matchade inte.

Samtidigt så börjar besiktning av bilen bli nödvändig (31 mars sista dag) och det slog mig att vi skulle kunna passa på när Raffe trimmades (finns en station i närheten). Bokade 11.10.

I morse hade vi röjt och förberett. En timme före trimningen så ringde hon och sa att ett av barnen blivit hemringda från förskolan. Men vi kunde nog ta det imorgon om det funkade. Såklart!

Så jag såg precis fram emot en soft förmiddag då det slog mig, besiktningen! Kollade att man kunde avboka 2 timmar före senast, 1.50 kvar. Ringde. Gick att flytta så chansade och tog 10.30 imorgon.

Så efter lunch drog vi till Hellasgården (mer om det senare).

Nu ikväll har det löst sig (tror jag) så att vi lämnar Raffe för trimning runt 10, tar oss och besiktigar bilen (dödsstöt?), fixar lite saker (Joel ska på kalas) och hämtar Raffe. Sen drar vi till Åsa & co för lunch utomhus. Så får vi se hur länga alla inblandade orkar helt enkelt. Nu är det iaf städat hemma!Kommentera