Slumpad post: Gåva 24: Ecpat
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lunchpromenader

| 2019-03-02, 16:48

Alltså dessa härliga lunchpromenader! Igår gick jag en runda själv med Raffe (John jobbade och barnen gameade – lockade dock ut dem när jag kom hem med löften om rolig is och de var ute över en timme och kom hem dyngsura!).

Idag fick jag med mig Simon (Joel på kalas och John fixade hemma).

Har insett att den här årstiden är helt fantastisk för man kan gå nästan var som helst i skogen – utan insekter och utan gräs och sånt. Bara att trava på. Så jag försöker undvika större stigar så mycket det går. Snacka om att skogen levererar!

Strosa runt med Raffe som sniffar. Det är fina grejer det. Idag hade vi med lite fika och satt i solen en stund. Simon frös lite så han fick sitta i mitt knä. Njöt!Kommentera