Slumpad post: Älskar dig
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Planen landar?

| 2019-05-25, 17:08

Sommaren närmar sig, eller är kanske redan här? Sommarlovet närmar sig iaf. I veckan  frågade Simon om jag verkligen skulle vara ledig hela sommaren, och ja, det ska jag.

Jag jobbar med att inte känna dåligt samvete över att kollegorna får ta smällen hårdare när jag inte är på plats. Svårt. Mycket svårt.

Simon har även undrat lite varför vi ska göra allt i sommar. Inser att jag har gjort det till mitt standardsvar på sånt jag inte orkar just nu “Vi gör det i sommar”. Vilket börjar kännas lite som att sommaren kommer att försvinna rasande fort.

  • En knapp vecka i Halmstad
  • Två veckor med husbil
  • 4-5 dagar på scoutläger

Joel har allt det där fast även 12 dagar på kollo och känner nästan att han inte kommer hinna vara hemma så mycket.

Vågar bara visa en översikt på de områden jag har tänkt igenom. Sen finns det lite olika saker där under, så som att sy byxor till Simon (han vägrar annat än hemmasydda), läsa böcker, fixa balkongen, måla fönster, äta frukost ute etc. Högt och lågt. Extremt få måsten faktiskt, de flesta är sånt som är roligt eller bra om det blir av, men ingen dör om det inte blir av.Kommentera