Slumpad post: Gruffalon - som film
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Blandad dag

| 2019-06-12, 22:05

Barnens första riktiga sommarlovsdag, min andra. John vaknade vid halv 6 och jag låg kvar en stund och softade. Har alltid svårt att somna om på mornarna och var vaken redan när hans armband durrade.

  • Tog en morgonrunda med Raffe. Började som vanligt med att kasta boll och fick en chat av John. En pokémon jag inte hade fanns på raid 18 minuter till vid minnesmärke så istället för att gå mot myggiga skogen gick jag dit.
  • Åt frukost med barnen som sen vände sig mot sina skärmar. Själv gjorde jag likadant och har nu matat in allt vi kom fram till på gårdagens scoutplanering. Har även förberett inför valberedningen i scouterna (i sjukt god tid).
  • Lunchen körde vi på berget – nudlar och stekt korv. Liiiiite för kallt tyckte vi nog men väldigt härligt att hänga ute en stund. Funkar fint med Raffe oxå. Han fick sniffa korv – vilket han var otroligt dålig på.
  • Tog en kaffe på framsidan och softade någon timme på baksidan i hängmattan. Raffe somnade vid min sida och jag somnade oxå. Plus att jag läste lite.
  • Fixade middagen och sen drog jag och Joel till Kungens kurva där parkouren hade sin terminsavslutning på Bounce! Jag passade på att strosa lite i några affärer men var sjukt omotiverad – behövde inget ju.
  • När Joel var klar svängde vi över till IKEA för att beställa en säng till honom. Den kommer att levereras imorgon eftermiddag!

En skön dag som känns väldigt lång!Kommentera