Slumpad post: Inte själv
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Effektiv morgon och sådär sen

| 2019-06-13, 16:21

Vaknade av att John gick upp före 6-hugget. Gick oxå upp och tog Raffe på en runda. Det hängde regn i luften när vi lekte på gräsmattan och mullrade rejält en bit bort. När vi kom till Brotopsstugan kom det lite droppar och en stund senare regnade det en hel del.

Väl hemma åt jag frukost och bytte kläder. Tog mig till tunnelbanan för att åka in till centralen och fiket där vi kör morgonkaffe för personlig produktivitet. Har varit två gånger som gått bort så nu var det roligt att ses och snacka igen.

Gick förbi några butiker och hittade presenter till personalen på dagiset. Köpte lite fika i Skarpnäck på väg hem (ett nytt ställe som öppnat och det vill vi såklart sponsra). Barnen var vakna så de åt frukost och fikade med mig.

Utöver lunchen och lunchrundan vi tog tillsammans med myggen så har jag mest legat i soffan. Slumrat, myst med Raffe, pratat lite telefon och bläddrat i tidningar. Surfat lite såklart. Har även väntat på en leverans från IKEA.

Nu blir det middagsfix och sen en sväng till scoutlokalen där packning inför sommarlägret sker ikväll. Jag och en annan ledare ska fokusera på deltagarlistor, specialbehov, allergier och sånt.Kommentera