Slumpad post: Koll på augusti
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ingen smoooth week för mig

| 2019-06-15, 9:24

Förra hösten kördes en smoooth week med jobbet. Tämligen intensiv. När anmälningen kom ut i maj så visade det sig att hela veckan i år går av stapeln i Berlin!

Hamnade lite i ett dilemma.

  1. Jag kör #flygfritt2019 -> löste sig då de bokat tåg!
  2. Tåg innebar att åka på söndagen och komma tillbaka på lördagen. Det är många dagar att vara borta hemifrån. För något som tar tämligen mycket energi av mig. Några saker vill jag verkligen gå på (konferen.se till exempel) men andra kan jag skippa.

Så jag velade lite. Mitt team valde att flyga ner så veckan blir kortare och jag valde att stanna hemma (då är vi ju representerade ordentligt på expon). Just nu väldigt nöjd med beslutet. Får se när veckan inträffar hur det känns…Kommentera