Slumpad post: Omringad
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En dag på Ursand

| 2019-07-03, 22:46

Efter morgonrundan var det frukost. Barnen ville sen utforska lite och jag hakade på. De gjorde hinderbana, vi kelade med grisar och sen ville de bada. De doppade sig knappt (kallt) och ville hellre gå till poolen så vi köpte inträde. De doppade sig och ville sen hem. 

Efter lunch drog John iväg på cykelrunda (och kom tillbaka på strålande humör efter en timme eller så på Pilgrimsleden). Barnen stack iväg och lekte (och träffade två kompisar, Ella och Agnes). Jag och Raffe myste och sov i husbilen. Jag åkte såklart på en förkylning så det var skönt att softa. 

När John kom tillbaka var barnen redo att bada i Vänern med sina kompisar. De hann knappt få i fötterna förrän de kom på att de nog ville till poolen istället. Så Raffe fick hanteras av John och jag satte mig och vakade vi poolen (som hade rutchbanor) tillsammans med kompisarnas pappa (senare mamma) och har nu mer koll på husvagnslivet etc. 

Vi valde att äta middag på restaurangen (hundar var ok!) och sen ville barnen återigen leka med sina vänner. Lite senare köpte vi alla glass och jag, John och Raffe fick hitta egen plats att sitta (helt ok med utsikt över Vänern) medan barnen satt med sina kompisar. 

Raffe fick spana på getter, alpackor och höns. Han grävde även i sanden en del. Han spanade en hel del på andra hundar (såg minst en från sin plats hos oss). 

 Kommentera