Slumpad post: Pyssel
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ett stopp i Håverud

| 2019-07-04, 16:08

Håverud har jag varit i många gånger (ligger ju nära där jag växte upp) men låg på vägen (typ) till Ed som vi bestämt skulle bli nästa stopp (synkade bra med min vän Jenny som var ledig på fredagen nämligen). 

Så efter att vi ätit frukost (Rafferunda) och barnen lek en sista vända med sina nyfunna kompisar medan vi fixade med husbilen styrde vi kosan ditåt. Passade på att tömma gråvatten på väg ut från campingen, så nu har vi gjort det oxå. Stopp i Brålanda för lunch (återigen köpte vi och åt i bilen!). 

Vi lyckades precis tajma en slussning när vi kom till Håverud och det är ändå rätt mäktigt att se hur en såpass stor båt som Dalslandia flyttas ner via slussarna. 

Vi åt glass och sen kom ösregnet så även vädret tajmade vi fint.Kommentera