Slumpad post: Morfar och farfar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ed igen

| 2019-07-04, 23:24

1,5 år sen jag var i Ed senast (Leifs begravning) och 4,5 år sen övriga (mammas begravning) så Ed var givet under resan. Hade messat lite med Jenny och vi fick mer än gärna stå på deras tomt. Hade lite ågren för att köra in där med stora husbilen så ringde dem för att stämma av om det var bättre att komma från andra hållet och om den vägen var ok. De gissade samma som jag att det var i Bäckefors vi skulle ta annan väg och att det kanske var grusväg delar av den. Visade sig dock att hela den vägen var smal förvisso men asfalterad och superhärlig natur! The scenic route helt enkelt. 

Kändes helt rätt att ha kommit det hållet för det gick finfint att bara köra in och ställa oss. 

Vi bjöds på middag och sen ville barnen bocka av ytterligare en sjö (Lilla Lee) så John och Joel tog cyklarna in (ca 4 km) och övriga åkte med Jenny i bilen. Svinkallt (16 grader) men de doppade sig och sen kunde vi åka hem och spela spel (Hint) och kvällsfika. 

 Kommentera