Slumpad post: Upptäcka världen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hemfärd

| 2019-07-11, 21:58

Vi tar en Rafferunda, packar ihop, jag och Joel tömmer latrinen och strax före 11 checkar vi ut från campingen. Har funderat på Falun men inser att det är bättre att vi kör mer eller mindre raka vägen hem – alla är överens om att vi är klara för den här gången. 

Kommer inte särskilt långt förrän vi ser Leksands knäckebröd och fabriksförsäljning som vi svänger förbi och i Borlänge kör vi Max till lunch. Stannar sen en längre stund i Säterdalen och strosar runt och avslutar med glass. 

Vid Avesta står skylt mot Haglöfs outlet (några inköp…) och den enorma dalahästen såklart! Blir även fika (svingod biskvie med polkasmak!) och sen stannar vi bara för kaffeinköp (och toabesök) i Enköping. 

Perfekta stopp som gjorde att vi fick pauser men oxå att vi kom till Stockholm efter rusningstrafiken! 

Funderar en del på var tusan vi ska ställa husbilen när vi kommer hem. Har en plan som skiter sig direkt då takläggare som monterar ned ställningar tagit den platsen. Tar en plats lite längre bort och sen hjälps vi åt med att packa ur allt, ner i någon slags väska/kasse, bära hem och sen packa upp. Teamwork! 

Sen hittar vi två gästparkeringsplatser vid våra garage där den kan stå. Går hem och pustar ut (packar upp…). Kommentera