Slumpad post: Vaccination avklarad
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Städning och återlämning

| 2019-07-12, 19:07

Egentligen skulle vi lämna senast söndag fm men eftersom vi valde att dra hem lite tidigare ville vi få det överstökat. Vi satte fart (vi = jag och John för man kan inte vara fyra och städa en sån liten plats).

Vi putsade och fejade. Hittade några saker vi glömt när vi packade ur och la tillbaka det som var deras som vi packade ur före vi åkte iväg. Våttorkade och dammsög. Finare än före vi fick den skulle jag säga och det gick som en dans!

Messade ägaren och kom överens om att vi skulle komma efter rusningstrafiken, så efter middagen tömde vi gråvattnet (som vi glömde tidigare under dagen) och tankade på vägen dit. Tankade bara två gånger totalt och vi åkte ca 133 mil.

Visade kvitton och de swishade tillbaka handpenningen och utläggen utan diskussion. Vi berättade såklart vad som hänt och de sa att de känt sig trygga med oss. Bra!Kommentera