Slumpad post: Mer filmer på digitalboxen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Den där husbilsturen

| 2019-07-28, 14:13

För att ha en bättre översikt så gör jag en sammanställning här. Inledde inför med att läsa en bok och surfa runt en del. Planerade lite i en trellotavla men det var sådär. I början av maj åkte vi och kollade på husbilen och betalade deposition. Lite om vad vi borde och inte borde ha packat, lite blandade listor och antal sjöar vi badade i. Lite mer allmänt om hur det var att köra husbil och att ha med hund.

 1. Söndag 30 juni: Inpackning, Mariefred, pep ett larm -> en lucka öppen, kvällsbad.
 2. Måndag 1 juli: Mariefred -> Otterbergets camping vid Skagern. Stopp på Kavat. Barnen badade – svinkallt. Det blåste massor. Myggen attackerar.
 3. Tisdag 2 juli: Otterbergets camping -> Ursands camping. Lunch i Lidköping. Fallen i Trollhättan. Plocka blåbär. Barnen badade i Vänern (svinkallt).
 4. Onsdag 3 juli: Kvar på Ursand. Härlig morgonrunda. Barnen badade i Vänern (svinkallt), vi gick till poolen, de doppade sig. Barnen hittade kompisar. Lekte med dem och gick till poolen – badade 1,5 timme. Middag på restaurangen.
 5. Torsdag 4 juli: Barnen lekte med kompisar, vi packade ihop oss. Drog till Ed via Håverud (såg slussning). Fick middag hos Jenny, Jonas och Pontus (Rasmus reste). Badade i Lilla Le. Spelade Hint.
 6. Fredag 5 juli: Soft dag. Nintendo Switch för barnen. Bad i Sågtjärn. Jag och Jenny handlade övriga spelade Ryktet går. Tvättade.
 7. Lördag 6 juli: Soft förmiddag. Ed -> camping utanför Grums, via Dalslandsaktiviteter och barnen badade i Sävsjön. Oljelampan pep.
 8. Söndag 7 juli: Kräkdag. Mot camping vid Klarälven via Karlstad och lite shopping där.
 9. Måndag 8 juli: En dag på Storängen
 10. Tisdag 9 juli: Oljehistorian får sitt slut, vi trampar dressin och anländer till Leksand.
 11. Onsdag 10 juli. Leksands sommarland och ambulansbesök.
 12. Torsdag 11 juli. Styr kosan hemåt via ett par stopp.
 13. Fredag 12 juli. Jag och John städar ur bilen. På kvällen lämnar vi tillbaka husbilen.


Kommentera