Slumpad post: Mamma
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Halvtid 2019

| 2019-08-18, 14:53

Galet hur tiden springer iväg. Gillar ju att göra en halvårsutvärdering (2018) så även nu, även om det blir dryg en månad sent.

Kör den inom områdena som jag valde i år och väldigt enkel.

Jag
Med hjälp av sommarlovet har jag lyckats landa, varva ner. Har varit mest fokus på foto och instagram, och lite blogg. Har klar förbättringspotential vad gäller skitmat, musik, läsa, skriva, pyssla och röra mig.

Familj
Några delar har vi lyckats med, se på film/tv-serier har vi verkligen gjort, ätit utomhus har vi gjort, en del utflykter – särskilt om man räknar sommarlovet, och vi har scoutat. I sommar har vi spelat en hel del kort.

Vi har dock knappt pysslat eller läst högt eller samtidigt, spelat spel sådär och även lagat mat/bakat har inte fått prio.

Vår jord
Nja, klar förbättringspotential här. På många plan faktiskt.

Jobb & kompetens
Här har jag lyckats rätt så bra på flera sätt – jobba lagom och var ledig tillräckligt, sagt nej och ja på passande aktiviteter. Har även ställt en del krav och varit tydlig med vad som är viktigt för mig och jag tror det kommer bli förändring i höst. Däremot önskar jag att jag lyssnat på mer och läst mer, och gärna spridit mer. Har nätverkat helt ok.Kommentera