Slumpad post: 6 i rad
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Vila och fixande

| 2019-08-24, 19:28

Jag och Joel gick på crossfitpass igår kväll så idag var kroppen rätt mör ska jag erkänna. Efter frukost och morgonrunda med Raffe (rätt kort då han inte ville gå så mycket – hade regnat) blev det lite vila och sen var det dags för gräsmatteträning som vi kört ett antal veckor nu. Jag skalade ner några av övningarna för att ge kroppen lite återhämtning (Joel vill gå på pass imorgon igen nämligen…).

Joel kom ner och ville göra amerikanska pannkakor till sin frukost – ingen tackade nej såklart. Satte mig i solen och softade med en kopp kaffe. Snackade med grannarna och barnen gick med återvinning och pant (köpte även lördagsgodis och smördegplattor).

Jag plockade rabarber och förberedde Oboybullar och efter lunchen satte jag fart att baka, och rabarbern hade då kokat klart och kunde rinna av. Lyckades inte kavla ut smördegen så det blev lite sådär – fast fortfarande läskigt gott.

Jag och Raffe tog en lunchrunda. Jag hade tänkt en hyfsad runda men se det vägrade Raffe så den blev ganska kort. Väl hemma la vi oss och sov i soffan. Mycket mysigt!

Fixade med gosedjur i Joels rum och så käkade vi fil till middag. Tog en lekvända med Raffe (och Simon en kort stund) och nu ska vi kolla på andra avsnittet av Stranger Things.

Har dessutom fångat en del pokémons!Kommentera