Slumpad post: Förkylt och trött
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Østby, Anne: Små bitar av lycka

| 2019-08-30, 19:40

Ytterligare en bok jag köpt/fått på något event under våren. Började lite segt, lite för många namn för min hjärna (måste lära mig att ta lite anteckningar tror jag). Sen växte den och nu när det är två dagar sen jag läste ut den funderar jag fortfarande över den, eller kanske snarare så väckte den en del tankar hos mig.

Ett gäng äldre kvinnor som samlas på en ö i solen. De var tydligen vänner på gymnasiet och har sen levt sina liv både nära och långt bort.

Alla bär sin historia, sina hemligheter och tankar. Hur var det egentligen när de var unga? Kände de varandra på riktigt? Känner de varandra på riktigt nu? När är livet över? Vågar man prova nytt? Vad är egentligen viktigt?Kommentera