Slumpad post: Laddar för Legoland
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Den där nässelfebern

| 2019-09-03, 8:38

Nässelfebern som dök upp hösten 1997 var ju länge kronisk (dvs man har den mer än 3 månader). Först 2009 lyckades jag få den under kontroll (minus graviditeterna då den försvann). Ser när jag läser bakåt att jag haft lite olika teorier.

Minns när vi reste i asien att jag vid flera tillfällen fick väldigt röda händer när jag höll i kalla drycker. I sommar har det fenomenet kommit tillbaka. Har mest märkt det när jag skär grönsaker som kommer från kylen. Har alltid haft svårt att ta saker i frysen och hålla på länge för då blir jag röd och det kliar, men saker från kylen liksom. Lite fundersam över hur det blir i vinter…

Saker jag numera låter bli

  • Apelsiner i alla former (inkluderar även clementiner och sånt)
  • Messmör (som jag tycker mig få klåda av)
  • Kardemumma
  • Köpt musli som jag misstänker ibland innehåller något jag inte tål så jag kör min egen blandning och det funkar fint

Har ju misstänkt choklad, jordgubbar etc men det tror jag är när jag redan har höga värden i kroppen. Intressant är det iaf!Kommentera