Slumpad post: Lite historia
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Den där tassen

| 2019-09-25, 21:26

Den bokade tiden hos kiropraktor ställdes in för redan i söndags tog vi oss till veterinären. Han hade helt klart ont och vi tyckte att det blev sämre.

Vi tog cykeln dit och det funkade hur bra som helst. Vi fick komma in hyfsat snart och träffade en veterinär som klämde och kände och instämde med att det var något i tassen. Är det högre upp så brukar haltandet vara mindre uppenbart. Så vi röntgade. Jag och John fick hålla och han skötte sig exemplariskt verkligen.

De hade strul med programmet där de kunde kolla röntgenbilder så först på måndag eftermiddag ringde de tillbaka. De såg bara en svullnad och vi fick smärtstillande och antiinflammatoriskt som Raffe skulle äta 7 dagar. Om det inte blev bättre på någon dag skulle vi höra av oss.

I morse tyckte jag det verkade klart bättre men sen vände det åt andra hållet och han fick lite ondare när jag tog i tassen. Så jag ringde dem och de tyckte det var bäst att de fick kolla så jag cyklade dit. Raffe mer taggad än senast och skällde på alla andra hundar i väntrummet. Särskilt på en valp.

Vi fick komma in och de klämde igen. Kände svullnad och att det var lite varmt så nu har vi fått förlängd och utökad medicinering. Plus vila i två veckor. Korta kissrundor på typ 5-10 minuter, dvs ingen belastning på tassen. Och inget dagis. Pussel deluxe blir det i helgen för kommande två veckor…Kommentera