Slumpad post: Bad #35
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Den här veckan

| 2019-10-19, 21:13

Jag visste ju att det var lite maxat på kvällskvisten under veckan som gick.

  • Måndagen var inte bara täljkurs utan även däckskifte för bilen (när vi köpte den så hade de modellen att däcken fanns på däckfirma istället så jag bokade tid där och de bytte och jag tog med sommardäcken hem – vi vill byta själva i framtiden). Dessutom gjorde vi ett pricktest på vårdcentralen för Joel – som fortfarande inte visade på några allergier (möjligen liiiiite reaktion på björk). Ringde förresten runt och fixade ortopedtid för Raffe.
  • Tisdagen innebar trimning för Raffe – en kort då han var halt och hade en hel del klåda och röd hud. På kvällen var jag och Sanna på intressant förläsning – Hjärnbalans med Katarina Gospic. Jag pratade även med hudveterinär pga Raffes klåda och hon hade tider på onsdagen. 15.00 eller 18.30. Eftersom jag hade kvällsaktivitet så valde jag 15.
  • Onsdagen drog jag in till jobbet tidigt som tusan för att hinna jobba av saker före jag drog hem och till veterinären med John och Raffe. Det tog sin lilla tid och jag hann i princip hem och äta lite för att sen dra in till stan och gå på Kvällskaffet. På väg hem passade jag på att inhandla Raffes schampoo så vi kunde duscha honom på kvällen redan.
  • Torsdagen hade jag full rulle med jobbet (hemifrån) och John drog på konferens så kvällen blev maxad trots att planeringsmötet flyttades. Det blev cykellås som fick fokus istället, och lite Raffemeck.
  • Fredagen var fullbokad jobbmässigt (fick supermycket gjort) även om Simon var hemma pga ont i hälen. Så ont att han faktiskt inte kunde följa med till Halloween på Gröna Lund! Väl hemma körde vi Raffemeck och sov i vardagsrummet allihopa.

Så det var inte så konstigt att jag kände för att stanna hemma från paddlingen. Det underbara vädret idag njöt jag massor av och jag tror batterierna är lite laddade igen. Lider bara en del med Raffe och det är lite jobbigt.

Det är inte utan att jag längtar till höstlovet!Kommentera