Slumpad post: Laga lite
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Halloween på Gröna Lund

| 2019-10-20, 11:47

Har läst att det kan vara rätt läskigt så förra året åkte vi inte dit. I år pratade barnen lite om det och jag och Sanna chattade lite och så bokade vi.

Tyvärr hade Simon galet ont i en häl och fick stanna hemma. Jag och Joel drog in och mötte upp Sanna, Jonathan, William och Fabian. Vi spenderade 4,5 timme i parken ungefär och var sen rätt nöjda med att tajma regnet extremt bra.

Joel åkte Insane… De åkte en hel del grejer – sjukt korta köer och vi gick en del läskigheter. Sekten som är ny för i år var det tyvärr för lång kö till. Jag och Sanna gick Skeppet (barnen sprang iväg och åkte saker så vi tänkte vara coola – de blev lite impade), och jag gick en vända till med tre av barnen. Jag och två av barnen gick även Zombiezonen som skulle vara läskig. Båda var absolut välgjorda och ganska läskiga men jag hade nog förväntat mig mer. Även Joel.

Parken var häftigt omgjord på flera sätt och det var en hel del underhållning som flyttade runt i parken. Vi tror det blir tradition! Gjorde förresten en familj glad utanför när jag skänkte Simons åkband till dem.Kommentera