Slumpad post: Fokus framöver
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Beverly Hills 90210 – tillbaka!

| 2019-10-26, 14:57

När jag hörde att Bevan skulle dyka upp igen blev jag givetvis nyfiken. Jag minns onsdagarna på gymnasiet. Bevan började 20.00 och det var frivillig idrott 17-20 som vi stack lite tidigare ifrån. Jag och Anna drog hem till mig och gjorde varma mackor i mitt mackjärn och bänkade oss framför tv:n. Slukade allt med hull och hår gissar jag. Dagdrömde om USA och så där. Minns inte hur många säsonger jag såg men det var nog inte så många, och verkligen inte 10 som det gjordes.

Cmore är det som tog hem remaken och det slumpade sig så att jag fick två prova-på-månader. Jag och John kollade på två avsnitt i september. Inte superimponerade faktiskt utan mer fundersamma över upplägget så det blev inte att vi prioriterade att se mer.

Igår när jag var hemma själv så tittade jag på resterande fyra avsnitt. Fortfarande lite konfunderad över upplägget att serien handlade om hur de ska göra en remake och de i den spelar både sig själva och figurerna. Men sig själva är inte sig själva på riktigt (om jag förstått det rätt iaf). Nåja, kändes bra att se klart den.

Uppskattar dock hur de fått rätt många att ställa upp på remaken. Både av de som var huvudpersoner (Luke finns ju inte längre med oss och hade redan innan tackat nej tror jag) men även ett gäng som dök upp i en säsong eller färre tom tror jag. Så på det sättet rätt roligt att se!Kommentera