Slumpad post: Vad jag inte gör
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dags att tömma huvet lite

| 2019-10-26, 14:27

Livet springer på rätt fort. Jag har varit rätt bra på både att hitta på saker som är roliga och på att slöa. Så kommer såna saker som en hund med problem in och slår hål på hela upplägget. Lite så har det känts i höst. Bra då att veta vad som faktiskt är viktigt.

Inte bloggen, inte mejl, inte scouternas hemsida etc.

Så jag som funderat lite på om jag skulle ha höstlov eller inte bestämde mig rätt snabbt för att ha det. Och så kom vi på att John och barnen kunde åka en långhelg till farmor och kela med katten utan att ha en galen Raffe i närheten.

Igår körde jag dem till stationen och åkte sen hem och jobbade klart allt som jag hade lite dåligt samvete över att inte ha hunnit med. Skönt att fokusera utan kollegor som var online, personer i min närhet som jag vill ge fokus etc. Hade “bara” Raffe att fixa lite med. Glodde klart på Bevans återkomst.

Idag har jag börjat rensa i mejlen, fundera lite på saker och ting och inte pratat med någon alls (jo en hundägare på Rafferunda förresten som tog bilden här). Sjukt skönt!

Gjort grönkålschips (övriga familjen ogillar lukten från dem så gäller att passa på), god sallad till lunch och härlig lunchlek med Raffe.

Tänker fortsätta softa men även köra en personlig konferens igen. Lite för att tömma huvudet ordentligt och fundera på om det är samma saker som är viktiga nu och lite så.Kommentera