Slumpad post: Paketmåndag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hit och dit

| 2019-11-15, 21:35

Idag hade vi återbesök hos veterinär (i Täby norr om stan) för tassen – klockan 15. Tar i vanliga fall 35 minuter men när jag kvart i två kollade så var det en trafikolycka så nästan 50 minuter skulle det ta. Hade en avstämning inplanerad på jobbet 14 (alltså via hangout, inte fysiskt) så jag körde den kort och drog sen iväg. Väldigt grått, disigt och mycket trafik.

Exakt 14.59 svängde jag in på parkeringen. Anmälde oss och fick gå in i ett rum. Efter knappt någon tid alls kom veterinären och klämde och kände. Gick och kollade på röntgenplåtarna igen, klämde lite till och summan av det hela var att. Ja, han har en tå/klo som är lite sned men svullnaden är borta. Troligen var det kanske ett benbrott långt där ute (supersvårt att se på röntgen) och nu har det läkt och vi behöver bara se till att klon är kortklippt så risken att han fastnar med den inte ökar.

15.17 svängde jag ut från parkeringen efter att ha betalat. En timme senare var jag hemma, inte lite trafik och inte särskilt pigg, men ändå nöjd.Kommentera