Slumpad post: Strömsladden
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sluta räkna likes

| 2019-11-24, 16:12

Det är ingen hemlighet att jag gillar instagram. Har intalat mig att jag inte alls bryr mig om antal likes. Fast när det finns där så är det så väldigt enkelt att lägga märke till det, och då har det plötsligt en betydelse. Det har pratats om att antal likes ska försvinna och jag har funderat lite på hur det skulle bli.

Senaste veckan (typ) märkte jag helt plötsligt att man inte längre ser antal likes. Jag som lagt ut bilden kan via ett extra klick se hur många likes en bild har. På andras kan jag inte se. Jag kan se om det är många (tusentals andra).

Jag gillar det här massor. I början kollade jag rätt ofta hur många likes Raffes bilder fått men det blir mindre och mindre intressant. Underbart att de sker förbättringar!Kommentera