English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Köpa skor

| 2019-12-24, 11:12

Simon har sen några år tillbaka ett par favoritskor. Eller ja, modell snarare för det är en billig sko från Stadium och vi har haft hur många som helst under åren. Även under hösten vill han ha dem. Trots att vi har gummistövlar, vinterstövlar etc.

Så var vi i skogen i helgen och Simon insåg att han nog ville ha några höstskor. Så vi drog till Farsta i lördags eftermiddag. Besökte både Stadium och Intersport. Provade många skor men ingen kändes bra. Oftast var det hälen som kändes. Och jag förstår det för när man känner så är det en söm där. Säljarna var dock förvånade över att kanten kändes och försökte släta över det hela med att det nog går över.

Så i söndags drog vi till Länna sport. Testa några och vips fanns det ett par med något högre kant men som Simon ändå gillade. Så kom säljaren (som varit och hämtat rätt storlek i en annan sko). Det var en spiksko han testat. Suck. Simon provade lite fler men ingen funkade. Så kollade säljaren på hemsidan. Modellen fanns utan spik, i rätt storlek! Så vi tackade och drog till Citygross – vi gick dock in på XXL ifall att.

Första skon vi fick syn på såg lite intressant ut så Simon provade och den satt superbra! Så vi slog till på dem istället. Förmodligen halva priset jämfört…

Nu ska vi se om han ska testa skorna idag…Kommentera