Slumpad post: Bra ryggsäck
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Låste jag bilen?

| 2019-12-25, 9:58

Joel och jag drog in till Webhallen vid 9-hugget för att fixa en hårddisk till Joels dator som kraschat. Han har blivit intresserad av att köra bil så vi pratade om vägskyltar på väg in till stan.

Hittade en parkering på en tom gata. Startade appen och insåg när jag skulle använda bankid att det kanske var städdag på gatan så vi gjck och kollade. Onsdag, men 0-6, så vi kunde stå där. Lämpligt att snacka om parkeringsskyltar och städdagar och så.

När jag står och ska betala i kassan så inser jag att jag inte kan minnas att jag låste bilen. Fast så är det ju med saker som sker automatiskt försökte jag intala mig. Berättade för Joel på väg till bilen.

Han gick fram först för att testa. Och öppnade dörren. Jag hade inte låst den. Suck. Eller kanske pust eftersom inget hänt?Kommentera