Slumpad post: Kinaschack
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Årets mest gillade

| 2020-01-02, 9:40

Även om man nu tagit bort så man inte ser direkt hur många likes så är det ändå roligt att se vilka inlägg som andra gillat mest. Jag inser ju dessutom att jag måste anse detta som en av mina hobbies 🙂  Se alla årens.

Mitt konto

Märks att filmer på mig själv uppskattas (bakåtdyket 2018 och i år framåtvolt). Även Joels tårtbild har varit poppis. Plus besök på nöjesfält. Nyklippt brukar oxå vara populärt.

Raffe

Otroligt roligt att ha detta konto. Ger verkligen en extra dimension till att ha Raffe, och ibland när han är lite jobbig så kan jag titta på bilderna och se det lite ur hans perspektiv, men även hur mycket glädje han bidrar med hos mig och familjen. Raffe följer en hel hög andra konton och det är superkul att interagera “som Raffe” på andra hundkonton.

Den där eken

Älskar att gå förbi den där eken. Särskilt när himmeln är färgglad, men även annars. Mörkret ger även det en viss krydda till stämningen runt eken. Eken följer inga konton och det är lite najs på något sätt. Det märks på bilderna som gillats att det är mörker som uppskattas en hel del. Gissar  att stämningen blir speciell då och vi är lite byggda för att dras till det mystiska.

cdtaljr

Här märks det skillnad på årstider. Började i maj då det fanns massor att se, likadant på sommaren. Hösten blev sådär – lite på grund av Raffes hälta men även för att hösten faktiskt inte var lika vacker som 2018. Vintern är fantastisk när det är snö eller bara kallt, vilket inträffat sådär ofta i höst. Kanske måste öva på att se detaljer ändå? Här följer jag liknande konton. Lite roligt men har absolut inga krav på att se alla bilder som läggs ut.
Intressant att det är en viss färgskala som vunnit likes?En kommentar to “Årets mest gillade”

  1. Curio says:

    Eken är verkligen epic, något att bygga en film omkring 🙂

Kommentera