Slumpad post: Bäst på allt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mot Järbo

| 2020-01-02, 22:03

Förra vintern blev det ingen skidresa. Ingen var så särskilt på när jag frågade så jag la ner. Så i höstas pratade vi om att det vore mysigt att hyra en stuga iaf. Så vi kollade nära Kungsberget och bokade en. Sen tänkte vi inte så mycket på det och vips var det dags att skriva packningslista.

Idag fyllde vi bilen och drog mot Järbo. John och Joel gick och hämtade bilen och sen packade Joel in väskor jag gav honom. Vips var allt inne och vi brummade iväg.

I Upplands Väsby stannade vi och tankade och köpte spolarvätska. Joel ville ha en korv och hängde med in. Fast först fick han lite jagad blick då han insåg att han inte hade någon jacka. Ingen jacka alls i packningen. Trots att det påtalats flera gånger att minst två skulle med.

Nåja, vi svängde förbi Stadium i Uppsala och fixade en jacka av en typ som vi faktiskt ändå tänkt köpa.

15.00 var det incheckning i stugan och 15.02 svängde vi in framför den och bar in alla saker. Över förväntan! Jag som i en halvtimme suttit med en kåsa med lite vatten i (Raffe hade druckit lite) knät glömde visst helt plötsligt bort den och kände hur ben och skrev blev kallt och vått. Suck. Fick byta byxor direkt.

En runda med Raffe hann vi med innan mörkret sänkte sig. Där lyckades jag falla som en fura, i en vattenpöl (som jag med ett smidigt skutt tänkt undvika men fastnade i en tuva typ…). Så väl hemma fick jag byta byxor igen före jag och Simon kunde åka och handla på Ica.

Nu har vi ätit, gått med Raffe på isig väg i kolmörker, tittat på brasa, spelat kort och slöat.2 kommentarer to “Mot Järbo”

  1. Sandra says:

    Gapflabb ja skrattar så tårarna rinner…kan se ally framför mig

    • Sue says:

      Skönt att glädja någon 🙂 haha. Garvade redan igår åt det oxå. Dagens bravader kommer senare.

Kommentera