Slumpad post: Det där med Mac
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skidor, högläsning och kalhygge

| 2020-01-04, 22:05

Idag drog vi till Kungsberget efter frukost. Blåste svinkallt och mycket och någon var ju tvungen att hänga med Raffe så jag hade på förhand sagt att jag inte åker. Simon insåg att han inte heller ville så John och Joel drog upp i liftarna själva. Jag och Simon valde att stanna kvar i bilen då vi endast köpte 3-timmarskort. Hade tagit med högläsningsboken så jag satt och läste en bra stund för oss båda (Raffe snarkade mellan oss). Simon spelade en del och jag iakttog andra familjer som gjorde sig redo för backarna. Alltid intressant och ger perspektiv.

Jag fixade fika och efter drygt två timmar var J & J klara med backarna som inte var i toppskick men de var ändå nöjda med att ha åkt.

Hem för lunch och sen drog vi ut på ett kalhygge i närheten. Visade sig ha massa små isar i olika tjocklekar. Barnen hade valt sina tunna skor för att lättare kunna torka dem och det visade sig klokt. De hade hur kul som helst och Raffe hängde efter dem och skällde och gnagde på is. Månen vakade över oss.

Förutom att det var kallt var det underhållande.

Vi handlade på kvällen och efter middag och Rafferunda så har vi spelat spel och surfat lite på hemnet. Joel önskar att vi köper hyfsad tomt så han kan bygga hus på den. Låter som en bra plan tycker jag!



4 kommentarer to “Skidor, högläsning och kalhygge”

  1. Evas says:

    Förstår inte riktigt varför man måste klippa ALL skog på det där sättet fortfarande. Det finns ju många studier som visar att det är mycket bättre att spara ca 20% av träden. Det ser ju bra mycket bättre ut också.

    Som vanligt handlar det ävl om pengar.

  2. Sandra says:

    Låter som en jättebra plan tycker jag…vill ni oxå bygga el köpa befintligt?

Kommentera