Slumpad post: Filmer vi sett
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Solnedgång

| 2020-01-03, 21:50

Efter den blöta rundan käkade vi lunch och hade sen tänkt dra på någon skogsrunda. Energin var dock låg och jag somnade i soffan istället. Kan ha dregglat lite. Raffe sov bredvid, och barnen youtubade typ.

Sen tog vi oss i kragen, tog bilen någon km tills vi hittade en plats att ställa den och så gick vi in på en skogsstig. Jag hade spanat på lite kartor och gissade att det var en sjö en liten bit in. Det var det. Nu vet vi att vårt framtida boende ska ligga vid en sjö.

Det var inte enbart glada miner och en hel del skällande hund, men bilderna blev bra!

Tänk att isar lockar så mycket? Både barn och hund vill ut och testa. Gäller att ha lite koll. Den här gången kom vi faktiskt hem något torrare och tur var väl det för vi har bara två par skor per person typ.2 kommentarer to “Solnedgång”

  1. Sandra says:

    Dalsland e fullt av sjöar 😉

Kommentera