Slumpad post: Rudberg, Denise: Er tredje man
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Runt Flaten igen

| 2020-04-13, 8:23

Igår var det dags för Flatenrundan. När vi körde förra gången och insåg att andra söndagen i april var påsk så funderade vi på att ställa in – många skulle nog åka bort. Så blev det inte utan vi bestämde oss för att köra. Givetvis med lite extra riktlinjer om att hålla lite avstånd (brukar sällan vara ett problem iofs eftersom vi har hundarna att hålla koll på).

Tog bussen dit som vanligt och kunde inte gå på fram eftersom de spärrat av så man inte kan gå fram till föraren (och således inte heller förbi) – minska smittorisken.

Fem hundar blev vi och det vart alldeles lagom. Vädret var alldeles perfekt och det blev en skön runda. Idag hade jag koll på att Raffes instakompis Greger var med och vi garvade lite åt att vi missade det förra gången.

Den här gången vågade jag inte ge Raffe mat, men efter fikat blev han ändå lite vaktigare kring mig (eftersom han såklart fått smaka lite). Han var mycket villigare än vanligt att hälsa på de andra koppelhållarna vilket var roligt att se. Kanske för att flera av dem erbjöd godis 🙂

När vi vek av för att gå hem och inte till parkeringen så hittade Raffe en stig vi en gång kom ner ifrån och vägrade att gå vanliga vägen, så vi fick en extra runda i härlig skog (istället för tråkig väg) så bra val!

1 minut efter att vi kommit hem låg han raklång på golvet och sov. Själv tog jag ett bad efter lunchen. Mycket bra dag!Kommentera