Slumpad post: Premiär i pulkabacken
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Högtalare runt halsen

| 2020-04-13, 8:11

Vi har en slackkanal på jobbet där man kan sälja saker. Jag håller ett litet öga på den och i februari dök det upp en högtalare som man har runt halsen/på axlarna – Bose SoundWear Companion.

Jag tycker att det är jobbigt att ha lurar på när jag lyssnar på saker för jag har lurar så mycket i möten via jobbet. Plus att jag ogillar att känna mig instängd vilket jag gör med hörlurar.

Så jag sa direkt att jag var intresserad och den som var först i kön hoppade av och jag slog till. Hade nog aldrig köpt dem för nypris faktiskt för prislappen är rätt hög, men nu fick jag dem till ett överkomligt pris – 1000 kr.

Nu har jag haft dem i snart två månader och jag gillar verkligen!

Andra hör visserligen att jag lyssnar men inte alls så mycket att det stör. Själv sitter jag som i en bubbla men ändå fri. Alldeles underbart! Lyssnar hellre på dessa när jag sitter vid datorn än på de högtalare jag har där.

I helgen laddade jag dem för första gången så de håller riktigt bra – eller så är det kanske snarare så att jag inte lyssnar supermycket på dem.Kommentera