English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

15-spel

| 2020-05-01, 21:57

Älskade 15-spel när jag var liten. Köpte till barnen för ett antal år sen. Lyfte aldrig.

Så förra veckan hittade Simon ett. Fastnade direkt. Det vi hade var i plast och lite småjobbigt att flytta. John googlade och hittade att det fanns magnetiska.

Jag blev eld och lågor och beställde. Det kom snabbt, men visade sig vara metall bara. Det såg ut som magneter men icke. Stod inte att det var det så vi var bara ouppmärksamma. Jag hade faktiskt hittat ett annat magnetiskt när jag kollade men det var slut.

Så jag la in en bevakning genast. Dagen efter fanns den hemma och jag slog till på två stycken eftersom vi alla har börjat gilla dem.

Idag hämtade vi dem på Ica och snacka om att jag blev förvånad när jag packade upp. För det första var de jättestora och för det andra så kunde man ta loss alla bitar. Öh? Kändes som ett felköp till.

Men, så testade vi. Och vi gillar massor. Kör tävlingar mot varandra (en i familjen vägrar vara med dock) och då är det såklart supersmidigt att brickorna går att ta loss och enkelt lägga på samma sätt.Kommentera