Slumpad post: Pokémon day
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dagens 10 minuter

| 2020-05-02, 17:47

Jag har helt tappat träningen. Jag går ju promenader med Raffe men that’s it. Gick ju med i boxen och har periodvis kört en del men inte mars/april. Vi drog igång och körde hemma i mars men tappade det i april. Känner lite hur jag förfaller (och går upp i vikt). En sak som hindrar mig är högra hälen. Den är inte bra och jag kan inte springa eller hoppa. Lite därför blir jag totalt osugen på att gå till boxen. Men träna på något vis kan man ju i princip alltid göra.

Så igår satt jag och funderade. Mitt motto är ju ändå Just do it. Samtidigt som jag är expert på att prokrastinera. Så där och då bestämde jag mig. 10 minuter om dagen ska jag träna. Börjar med hela maj, sen får vi se.

Så nu har jag inget val. Det är bara att göra. Tänkte att jag kan tipsa om vad jag gjort här, om någon annan behöver lite inspiration.2 kommentarer to “Dagens 10 minuter”

  1. Sandra says:

    Superbra 10 min per dag kommer ge massa resultat

    • Sue says:

      Det är bättre än inget! Och ofta så är det ju så att om man kommer igång så är det lättare att fortsätta 🙂

Kommentera