Slumpad post: Eriksson, Anna: Äntligen tant
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bäst underhållning på instagram

| 2020-05-04, 8:47

Jag har några favoriter på instagram – när det gäller att få mig att garva. Några har jag följt länge, andra kortare. Oftast hittar jag nya genom att andra tipsar om dem.

  • Jag har under rätt lång tid följt ett konto som heter Brodera ut texten. Alldeles underbara broderier! Lite roliga senaste tiden; Att troKul att sesAtt stavaNär?.
  • Ett jag hittade i början av 2020 var Hemnetknarkarna. Spenderade säkert ett timme i början och kollade igenom gamla bilder och garvade högt många gånger. Älskar att först titta på bilden för att se om jag kan förstå varför den är med. Sen läser jag texten. Som på denna.
  • Alldeles nyligen hittade jag Situationer som är korta klockrena texter. Den här känner jag igen mig mycket i (förutom vinet), och rätt mycket denna. Släkt med denna och väldigt ny för mig är Högljuddast där ajg fastnade för denna.
  • En jag följt i många år är Herregud & Co som med klockrena bilder och texter ger både underhållning och insikter.
  • Arga bibliotekstanten är oftast mycket underhållande. Följde för något år sen och slutade pga för många tror jag men nu verkar det vara lagom flöde. Älskade denna och den här, som båda beskriver livet just nu.
  • Ett Päron till morsa uppdateras inte alls mycket längre men det är underbara illustrationer om föräldraskapets äventyr.
  • Ett liknande konto med fantastiskt träffande illustrationer är Hej hej vardag.
  • Även Boktitelpoesi verkar ha slutat uppdatera men det går fint att spana in befintliga.

Har säkert missat några underhållande konton men jag får väl se till att ta med dem en annan gång.Kommentera