Slumpad post: Simon fotar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tänk snabbt (v19)

| 2020-05-04, 11:57

Den här gången tyckte jag frågorna passade ypperligt.

 • Let’s dance eller Mästarnas mästare? Här blir det helt klart Mästarnas mästare även om vi ligger några avsnitt efter på årets säsong.
 • Hungerspelen eller Harry Potter? Har inte läst böckerna men sett första filmen så jag kan väl inte egentligen uttala mig men jag älskar Harry Potter. När vi läste den tillsammans våren 2015 var det min bästa läsupplevelse någonsin. Underbar värld att försvinna in i.
 • Läsa böcker för unga eller inte? Självklart läsa böcker för unga. Särskilt om man umgås med unga på något sätt. Ger en inblick i deras värld, och ibland kanske läsvärld.
 • Normala människor eller Sanditon? På A svarar jag kan inte och på B vet inte. Ingen aning. Kanske är det tv-serier? Jag är helt lost där.
 • Snacks eller godis? Svår. Egentligen skulle jag nog vilja säga grönsaker, torkad frukt och jag inser att jag verkligen borde äta sånt istället. Men så dyker det upp bilar, eller gott & blandat eller liknande och då är jag rökt. Eller god choklad. Fast chips, ostbågar och popcorn är inte heller fel. Båda och lite till helt enkelt!


4 kommentarer to “Tänk snabbt (v19)”

 1. enligt O says:

  Tv-serier baserade på böcker! Har bara läst (och snart sett) Normala människor och gillar skarpt! Både och och lite till gällande ätbart låter som ett bra val.

 2. Bokdamen says:

  Blev både och för mig också när det gäller snacks eller godis då favoriten är choklad, men äter också snacks som nötter.

Kommentera